De officiële website van The Virtues Project Nederland
 

Activiteiten in Nederland

Op deze pagina kun je lezen welke facilitators momenteel actief zijn. Je kunt je bij henzelf aanmelden voor een workshop, training of andere activiteit.

N.B. We werken momenteel aan deze pagina. Dank voor je geduld.

 
Basistraining algemeen.jpg

Virtues Project Basistraining

Bij de algemene basistraining leer je de vijf strategieën van The Virtues ProjectTM toepassen in alle rollen van je leven. Deze cursus is daarmee geschikt voor iedereen die (via bewuste aandacht voor deugden in zichzelf en anderen) een verschil wil maken in de wereld. Het is tevens het opstapje tot de verdieping.

Je kunt deze basistraining momenteel volgen bij:

 NB Bij de online trainingen kun je elk moment beginnen.

 
Ouders.jpg

Opvoeden met deugden

Bij de cursus 'Opvoeden met deugden' leer je de vijf strategieën van The Virtues ProjectTM toepassen, specifiek in de rol van ouder. Deze cursus is ook geschikt voor biivoorbeeld grootouders en bonusouders, en mensen die met jonge kinderen werken, bijvoorbeeld in de kinderopvang. Het certificaat biedt, net als de algemene basistraining, toegang tot de verdieping.

Je kunt deze basiscursus momenteel volgen bij:

NB Bij de online trainingen kun je elk moment beginnen.

 
Onderwijs.jpg

Haal het beste uit je leerlingen en jezelf

Bij de training 'Haal het beste uit je leerlingen en jezelf' (Respect! Sociale vaardigheden op school) leer je de vijf strategieën van The Virtues ProjectTM toepassen in je klas. Deze cursus is daarmee geschikt voor iedereen die in het onderwijs werkt, in onderbouw, middenbouw, bovenbouw, voortgezet onderwijs, als leerkracht of docent, of in een leidinggevende of ondersteunende functie. Het is tevens het opstapje tot de verdieping.

Je kunt deze basistraining momenteel volgen bij:

 

 
Adempauze 24.jpg

Adempauze, leven in balans

Hoe gaat het écht met je? De cursus 'Adempauze, leven in balans' houdt je een spiegel voor. Je leert vier speerpunten toepassen om je leven in balans te brengen en te houden: zuiver je leven; minder je vaart, leef in het heden en plan een duurzaam leven. Het is handig als je de vijf strategieën van The Virtues ProjectTM al kent, bijvoorbeeld via de basistraining. Deze cursus is geschikt voor iedereen. Het is ook een mooie verdieping op de basistraining.

Je kunt deze training momenteel volgen bij:

Uta Halbreiter

 
Droompauze.jpg

Droompauze, leven naar je idealen

Bij de cursus 'Droompauze, leven naar je idealen' neemt de cursusleider je mee langs de oefeningen uit het gelijknamige boek van Linda Kavelin-Popov. Deze cursus spreekt mensen aan die op een kruispunt in hun leven staan en een nieuw begin willen maken. Voorkennis is niet nodig.

Je kunt deze training momenteel volgen bij:

...

 
Waardig einde.jpg

Waardig leven, ondersteuning bij verlies en verdriet

Bij de cursus 'Waardig einde, ondersteuning bij verlies en verdriet' neemt de cursusleider je mee langs oefeningen uit het gelijknamige boek van Linda Kavelin-Popov. Deze cursus spreekt mensen aan die te maken hebben met het naderende einde van een dierbare, zelf terminaal ziek zijn of vanuit hun werk met verlies en verdriet te maken hebben. Voorkennis is niet nodig.

Je kunt deze cursus momenteel volgen bij:

...

 
Verdieping.jpg

Verdieping / Facilitator Training

Heb je de basiscursus gedaan en wil je je nog meer bekwamen in het toepassen van de vijf strategieën, of overweeg je zelf cursussen te gaan geven? Daarvoor is de verdieping. Deze training wordt gegeven door master facilitators. Je certificaat van een basistraining heb je nodig als toegangskaart.

Je kunt deze verdieping momenteel volgen bij:

Patty Jongemaets: klik hier voor informatie Ze geeft deze training 1 tot 2 keer per jaar. De eerstvolgende is drie maandagen in november.